pl
KPRF Law Office

Martyna Kulikowska

Aplikant radcowski przy Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Warszawie, absolwentka Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Warszawskim. Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywała w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy w Warszawie.

W KPRF Law Office zajmuje się przede wszystkim komercjalizacją obiektów handlowych, tj. negocjowaniem oraz opiniowaniem umów najmu powierzchni handlowych, zarówno po stronie wynajmujących jak i najemców. Posiada również szerokie doświadczenie w zakresie kwestii prawnych związanych z codziennym funkcjonowaniem galerii handlowych, takich jak m.in. przygotowywanie i opiniowanie umów marketingowych oraz technicznych, czy też egzekucja wymagalnych należności.

Ponadto współuczestniczy w prowadzeniu postępowań sądowych oraz egzekucyjnych, przygotowuje dokumenty prawne, wnioski, opinie, pisma i analizy prawne. Interesuje się prawem handlowym oraz prawem cywilnym, ze szczególnym naciskiem na prawo zobowiązań.

• Law Firm 2015 - KPRF Law Office
Znajdziesz nas w mediach społecznościowych
Możesz wyłączyć ten mechanizm w dowolnym momencie w ustawieniach przeglądarki