pl
KPRF Law Office

Stefan Juszczak

Założyciel Property Solution, partner biznesowy KPRF Law Office, uznany ekspert w dziedzinie rynku powierzchni komercyjnych.

Specjalista w zakresie komercjalizacji i rekomercjalizacji powierzchni w galeriach i centrach handlowych, jak również w prowadzeniu negocjacji umów najmu komercyjnego, ze szczególnym uwzględnieniem renegocjacji czynszów w niedochodowych salonach sprzedaży. Zajmuje się także doborem odpowiednich miejsc pod nowe galerie handlowe.

Przez ponad 20 lat pracował w holdingu Eastbridge, który następnie przekształcił się w firmę giełdową NFI S.A. EMF. Był bezpośrednio odpowiedzialny za rozwój multimedialnej sieci EMPIK w Polsce i na Ukrainie, również jako członek zarządu Empik Cafe. Doświadczenie zdobywał jako Dyrektor Operacyjny, a od 2001 roku współtworzył Pion Rozwoju Empik i był bezpośrednio odpowiedzialny za realizację i otwarcie wszystkich salonów EMPIK do roku 2011 r. W latach 2007-2010 odpowiedzialny również za rozwój EMPIK i SMYK na Ukrainie.

Obecnie doradza takim markom jak Próchnik, Księgarnia Autorska, Maxizoo, FreezeMe i Superpharm

• Law Firm 2015 - KPRF Law Office
Znajdziesz nas w mediach społecznościowych
Możesz wyłączyć ten mechanizm w dowolnym momencie w ustawieniach przeglądarki