pl
KPRF Law Office

Rafał Fabisiak

Partner, Radca Prawny. Kieruje pracą Departamentu Nieruchomości. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego. Uzyskał tytuł LL.M. Central European University w zakresie międzynarodowego prawa handlowego. Specjalizuje się w skomplikowanych postępowaniach sądowych, przeprowadza procesy upadłościowe i likwidacje spółek. Jest też wykładowcą z zakresu tworzenia umów najmu i ich negocjowania.

W codziennej pracy świadczy na rzecz klientów usługi z zakresu doradztwa prawno-biznesowego. Poprzednio pełnił funkcję Dyrektora Zarządzającego spółki diva Poland sp. z o.o., był odpowiedzialny za działalność operacyjną i rozwój marki diva w regionie Europy Środkowo-Wschodniej.  W latach 2011 – 2013 był członkiem zarządu Polskiej Rady Centrów Handlowych, współtwórcą Kodeksu Dobrych Praktyk w umowach najmu. Pracował również między innymi z grupą Alshaya w regionie Europy Środkowo-Wschodniej (franczyzobiorcą marek odzieżowych i kosmetycznych THE BODY SHOP, MOTHERCARE, NEXT, TOP SHOP, M.A.C. i innych) oraz dla NFI Empik Media & Fashion S.A. - właściciela marek SMYK i EMPIK oraz franczyzobiorcy takich marek jak ESPRIT, HUGO BOSS, MANGO, MEXX, NEW LOOK, PEACOCKS, ZARA) przy negocjowaniu umów najmu w centrach handlowych oraz doradztwie w zakresie kwestii związanych z nieruchomościami i transakcjami ich dotyczącymi w Polsce, Niemczech i na Ukrainie. Wynegocjowane i zawarte z jego udziałem umowy najmu obejmują powierzchnię przeszło 200.000 metrów kwadratowych.

• Law Firm 2015 - KPRF Law Office
Znajdziesz nas w mediach społecznościowych
Możesz wyłączyć ten mechanizm w dowolnym momencie w ustawieniach przeglądarki